Известие

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на носачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Рециклиране на носачи

Здравейте колеги. Нещо не уцелих тоя път с носачи. Горе в дясно нещо взе да причуква. Предполагам е тръгнал носача. Смених го с нов преди година. Предните ме изкараха пет години преди да дадат фира. Миналата година по това време смених цялата предница - карета , биелетки, носачи. Очаквах поне 3-4 години да не пипам нищо, ама на не стана.
    Та сега ме интересува евтиния вариянт с рециклирането. Дайте адрес и телефон на читав майстор, да му пратя носача и да направи каквото трябва за да се ползва. Ако имате и някакви цени ще е добре. Някъде по темите преди време мярках нещо от рода на 25лв на носач ако не се лъжа. Имам и горни и долни (прибрал съм старите) така, че ако се правят и са с малко средства може да направя комплект. Чакм мнения и контакти.
    Благодаря предварително.
    sigpic
    Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
    АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
    АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Колега карам в момента с рециклиран горен десен носач
    Две години или 20000 км досега несъм имал проблем ,понякога скърца от тампоните на легналите полицаи ,но все още добре се държи
    Минавам на въпроса ти колега
    В Казанлък рециклират само горни. Цената от 20-25 лв.е само за шарнира ,тампоните са отделно
    Сам си направи сметка колко ти излиза евтиния вариант
    Според мен може да излезе малко по скъп от скъпия вариант ,отделно за доставка ще чакаш. Има и друго ,нетрябва да са ти биле до момента рециклирани старите носачи ,също така резбите им трябва да са идеални
    Ето ти телефона на човека ,ако решиш нещо му званни
    0887314096
    В софия също рециклират долни и горни
    Алфа 147 jtd
    115 k.s.
    2002 год

Comment

+359878766536
      Това е в Хасково .
      Правиха ми два долни и два горни само че ги държа за резервни защото качих нови . Не мога да кажа колко са станали качествени .

Comment

Е явно само в Хасково и Казанлък вършат такива услуги.
        Благодаря на отзовалите се. Ще помисля по въпроса какво може да се направи в този случай.
        sigpic
        Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
        АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
        АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Първоначално публикувано от danchev63 Покажи съобщение
          Е явно само в Хасково и Казанлък вършат такива услуги.
          Благодаря на отзовалите се. Ще помисля по въпроса какво може да се направи в този случай.
          Купи си едни нови. Аз имам един горен ИТН, вече е на 30 000 км и е здрав, ако ти е здрав ябълковидния болт смени само тампоните, по 20 лв са има и по евтини и не лоши
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Виж и тук : http://www.polyurethan.me/166.htm
            Alfa Romeo 166 3.2TI

Comment

Горен носач оригинален TRW за първоначално вграждане издържа над 300 000 км. без да скръцне.
              Долни носачи, карат и ментаци.
              Гнусния полиуретан се оскърцва като кораба на кап. Джак Спароу. Личен опит.
              Не желая през няколко хиляди км. да демонтирам носачи за смазване.
              Искам колата да ми робува на мен, не аз на нея.
              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Working...
              X